foradia pressupostparticipatiualcoi

Inaugurada l’exposició Tribut a Joan Valls ‘Artistes i Poetes’ al Museu de l’Universitat d’Alacant

Joan Valls és un dels poetes valencians més importants del segle XX • Fins al 22 d'octubre, s'exposen els escrits de 28 escriptors i les imatges de 28 artistes, tots ells fent referencia a la vida i obra de l'històric poeta.

L’exposició itinerant “Artistes i Poetes. Tribut a Joan Valls”, ha pres viatge a Alacant, on ha tingut lloc aquest divendres de setembre la inauguració en el Museu de la Universitat d’Alacant – MUA.

Fins al 22 d’octubre, s’exposen els escrits de 28 escriptors i les imatges de 28 artistes, tots ells fent referencia a la vida i obra de l’històric poeta alcoià. Entre ells: Roc Candela, Jordi Botella, Antoni Miró, Eduard Corbí, Dori Cantó, Ximo Canet, Llúcia Romero, Maria Pastor Molina, Eduard, Manolo Arjona, Xavier Pérez Vaquer i Silvia Sempere.

L’homenatge a 100 anys d’una de les trajectòries més fermes de la poesia valenciana de l’últim segle, ha comptat amb la presència del comissari Josep-Lluís Antequera, dels artistes Josep Sou i Antoni Miró, del regidor de cultura d’Alcoi Raül Llopis i de Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA.

Per tal de reconéixer, la seua figura i la seua obra, Alcoi està celebrant aquest 2017 com a l’any de Joan Valls. Entre tots els actes i esdeveniments que s’estan celebrant entorn de la seua figura, destaca l’exposició Tribut a Joan Valls que va estar penjada al Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi, i finalment tindrà parada al Centre de Cultura Contemporània Octubre de València.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *