foradia subscriutegrat

Les Falles de Gandia, “la festa gran de la ciutat”, amb més pólvora i més música

• Gandia celebra les seues Falles, "la gran festa de la ciutat", entre els dies 15 al 19 de març. • Aquesta programació contribuirà a reforçar l'expedient perquè les Falles de Gandia siguen declarades festes d'interés turístic nacional

Gandia celebra les seues Falles, “la gran festa de la ciutat“, entre els dies 15 al 19 de març. Enguany presenten diferents novetats respecte a les de les edicions anteriors.

Una d’aquestes és l’ampliació a cinc del nombre d’espectacles pirotècnics. “Ja que enguany les dues falleres majors són graueres i la barriada del Grau sempre ens han reclamat tindre la seua mascletà, enguany la tindran”, ha dit l’alcaldessa, Diana Morant. La Pirotécnia Borredà de Rafelcofer, donarà el tret inicial a les Falles el dia 15 de març, en el Passeig Rosa dels Vents. Les altres quatre mascletades, del 16 al 19 de març, es duran a terme al Parc de l’Estació, com és costum, a les 14 hores. El primer espectacle pirotècnic coincideix amb l’obertura de la temporada turística de la ciutat.

Una altra novetat és l’augment del nombre de revetles nocturnes. Seran quatre en total, del 15 al 18 de març. Totes elles començaran a partir de la mitjanit, a excepció de la del dia 17 que es retardarà a les 00.30 hores per la Nit del Foc.

El 15 de març, actuarà Tumbalea Revolution. El 16 de març, Dives’s Disc, que farà una crida al col·lectiu LGTBI. El mateix dia, a partir de les 01.00 s’oferirà l’espectacle Bacarrá On Tour. El diumenge 17, actuarà la Orquestra Seven Crash i DJ’s Adrian Faus. La nit del 18 de març estarà amenitzada per la Macrodiscomòbil Follow me Crazy Zoo.

Aquesta programació contribuirà a reforçar l’expedient perquè les Falles de Gandia siguen declarades festes d’interés turístic nacional, afirma José Manuel Prieto, delegat de Falles, qui ha assenyalat que amb aquest programa de festes “es busca que Gandia siga pol d’atracció de la comarca de la Safor i de les comarques centrals valencianes; que tothom puga vindre a Gandia eixes nits i, per això estem convençuts que cada euro que aportem en el desenvolupament de la programació de Falles és un euro que es multiplica en beneficis per a la ciutat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *