foradia pressupostparticipatiualcoi

Torna la informació meteorològica a Gandia

L'estació meteorològica s'ha instal·lat al sostre de l'antic edifici del Mercat Municipal

Gandia ha recuperat el servei d’informació meteorològica, que s’ha tornat a instal·lar al sostre de l’edifici de l’antic mercat municipal, on estan els departaments de Medi Ambient i Serveis Bàsics.

Miguel Ángel Picornell, regidor de Serveis Bàsics a la Ciutadania ha explicat que: “Després d’haver-se interromput la darrera legislatura, perquè l’empresa va desmuntar l’estació meteorològica davant l’impagament del govern anterior, nosaltres vam afrontar el deute i vam negociar la recuperació d’un servei tan important per a la nostra ciutat; no només perquè ofereix dades en temps real de l’oratge, sinó perquè serà informació oficial homologada”.

Per a la regidora de Gestió Responsable del Territori, Alicia Izquierdo: “Tindre dades de tot el que poden afectar aquests paràmetres al nostre medi ambient natural és molt útil. Ens permetrà preparar-nos davant l’arribada de fenòmens meteorològics que puguen afectar a la ciutat”.

La informació es podrà consultar a la web municipal a la secció ‘L’Oratge Gandia’ i s’inclourà a més de les dades en temps real i les previsions, històrics, temes d’actualitat relacionats, o altres enllaços d’interés.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *