lasarga ajualcoipresuparticipa

Ibi posarà en marxa un grup d’acompanyament per a dones desocupades majors de 45 anys

• Es tractaran les dificultats amb les quals es troben les dones pertanyents a aquest col·lectiu d'edat i situació • Es posa en marxa gràcies a l'Acord Territorial per a l'Ocupació i Desenvolupament Local, del qual formen part els ajuntaments d'Alcoi, Ibi i Ontinyent, sindicats de treballadors i associacions empresarials

Ibi posarà en marxa un grup d’acompanyament per a dones desocupades majors de 45 anys, un col·lectiu especialment vulnerable. Es realitzarà a través d’un taller de 5 sessions, els dimecres del 27 de març al 24 d’abril, a la fàbrica Pilen, de 9.00 h a 11.00 h, i en elles es tractaran les dificultats amb les quals es troben les dones pertanyents a aquest col·lectiu d’edat i situació i s’oferiran eines i recursos per a trobar treball remunerat.

Les temàtiques concretes en les quals consistiran aquests tallers són: ‘Creure en tu’, ‘Resoldre problemes i millorar conflictes’, ‘Conciliar família-treballe i gestionar el temps’, ‘Assertivitat. Què dir i com dir-ho’ i ‘Sempre millorant. Autoocupació i igualtat’. Les dones interessades en aquests tallers han d’informar-se i inscriure’s en la regidoria d’Indústria i Ús de l’Ajuntament d’Ibi.

Aquest programa es posa en marxa gràcies a l’Acord Territorial per a l’Ocupació i Desenvolupament Local. D’ell formen part els ajuntaments d’Alcoi, Ibi i Ontinyent, sindicats de treballadors i associacions empresarials, i té l’objectiu d’abordar la problemàtica de la desocupació i el desenvolupament local de manera coordinada i planificada.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *