foradia subscriutegrat

“Que aquestes festes desfilen les filaes i no els teus drets laborals”, campanya de CCOO

• L’objectiu de la campanya es "posar al descobert totes les situacions precàries que pateix la joventut que treballa en Alcoi en Festes • Fan també una crida a denunciar aquestes situacions i a organitzar-se per a fer front a la precarietat.

“Que aquestes festes desfilen les filaes i no els teus drets laborals”. Aquest és el lema de la campanya dels Joves de CCOO Comarques Centrals han preparat per a denunciar les situacions laborals que pateix aquest col·lectiu en les Festes de Moros i Cristians.

Tal com informa el sindicat, l’objectiu de la campanya es “posar al descobert totes les situacions precàries que pateix la joventut que treballa en Alcoi en Festes, principalment en el sector de l’hostaleria, que sofreix jornades infinites, salaris de misèria (amb hores extres o nocturnes que es paguen com hores ordinàries), treball sense contracte, cap tipus de seguretat en el treball… una gran quantitat de situacions que no es poden tolerar“.

Des del sindicat afirmen que la conciliació laboral i personal es un dret dels i les treballadores, i que gaudir d’aquestes festes ha de ser compatible amb treballar en elles. Per això fan també una crida a denunciar aquestes situacions i a organitzar-se per a fer front a la precarietat.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *