foradia subscriutegrat

Ontinyent promou hàbits alimentaris saludables amb la I Fira Universalut

• “Introduint xicotets canvis millorarem la nostra qualitat de vida i podem prevenir malalties cròniques” • Amb la col·laboració d’estudiants dels graus de Farmàcia, Ciències Gastronòmiques, Ciència i Tecnologia en Aliments i Nutrició Humana i Dietètica de la UV.

Ontinyent promou hàbits saludables entre la població amb la Fira ‘Universalut’, una iniciativa a través de la qual s’han dut a terme diverses activitats i tallers relacionades principalment amb l’alimentació.

Introduint xicotets canvis millorarem la nostra qualitat de vida i podem prevenir malalties cròniques”, ha comentat la regidora de Sanitat, Matilde Francés

L’activitat s’ha dut a terme amb l’organització de l’Ajuntament i la Universitat de València, i amb la col·laboració d’estudiants dels graus de Farmàcia, Ciències Gastronòmiques, Ciència i Tecnologia en Aliments i Nutrició Humana i Dietètica de la UV.

L’activitat també forma part de l’estratègia europea de ‘ciutats saludables’ posada en marxa per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), per integrar la salut com una consideració fonamental en totes les polítiques municipals. El municipi ja es va adherir en 2016 a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, una entitat impulsada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i el Ministeri de Sanitat per tal de promoure precisament l’estratègia europea.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *