lasarga

Queda suspés Firasport perquè l’Eduardo Latorre acollirà la vacunació massiva

Des del Departament de Salut s'ha comunicat que durant la pròxima setmana començarà la vacunació per als trams d'edat i col·lectius que la Conselleria considere

Els dies 6, 7, 8 i 9 d’abril el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre acollirà la vacunació massiva per als trams d’edat i col·lectiu que consideren des de Conselleria.

Per això, queden suspeses les activitats multiesportives de la programació de Firaesport, que anaven a dur-se a terme durant aquests dies.

El departament de Sanitat, i també el personal docent, ha volgut felicitar a l’organització de la vacunació massiva que s’està duent per a administrar les dosis al personal dels centres educatius.

S’ha triat aquest espai per ser accessible, ja que es pot anar a peu, té una parada d’autobús a la porta, i una zona d’aparcament al costat, en la plaça d’Al-Azraq.

“No és agradable haver de suspendre Firasport, però hi ha un motiu i és molt positiu, com serà que la vacunació massiva començarà ja a la nostra ciutat. La vacunació per als docents està sent un èxit i el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre acollirà a partir de la pròxima setmana aquest procés. Estem contents perquè comencem a veure la llum al final del túnel i la fi d’aquesta pandèmia està més pròxima amb la vacunació”, ha explicat el regidor d’Esports i Salut Pública, Miguel Juan Reig.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *