foradia pressupostparticipatiualcoi

Queda suspés Firasport perquè l’Eduardo Latorre acollirà la vacunació massiva

Des del Departament de Salut s'ha comunicat que durant la pròxima setmana començarà la vacunació per als trams d'edat i col·lectius que la Conselleria considere

Els dies 6, 7, 8 i 9 d’abril el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre acollirà la vacunació massiva per als trams d’edat i col·lectiu que consideren des de Conselleria.

Per això, queden suspeses les activitats multiesportives de la programació de Firaesport, que anaven a dur-se a terme durant aquests dies.

El departament de Sanitat, i també el personal docent, ha volgut felicitar a l’organització de la vacunació massiva que s’està duent per a administrar les dosis al personal dels centres educatius.

S’ha triat aquest espai per ser accessible, ja que es pot anar a peu, té una parada d’autobús a la porta, i una zona d’aparcament al costat, en la plaça d’Al-Azraq.

“No és agradable haver de suspendre Firasport, però hi ha un motiu i és molt positiu, com serà que la vacunació massiva començarà ja a la nostra ciutat. La vacunació per als docents està sent un èxit i el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre acollirà a partir de la pròxima setmana aquest procés. Estem contents perquè comencem a veure la llum al final del túnel i la fi d’aquesta pandèmia està més pròxima amb la vacunació”, ha explicat el regidor d’Esports i Salut Pública, Miguel Juan Reig.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *