lasarga

Gastronomia, exposicions, espectacles i jocs infantils al Mercat Tradicional de Benilloba

• Mig centenar de parades estaran obertes per a tot qui tinga el gust de visitar Benilloba els dies 19 i 20 d’abril • Pel que fa als productes, destaquen embotits típics, dolços i mones de Pasqua, formatges, ceràmica, gastronomia local i vins o cerveses artesanals

Mig centenar de parades estaran obertes per a tot qui tinga el gust de visitar el Mercat Tradicional de Benilloba, que tindrà lloc els dies 19 i 20 d’abril. Un esdeveniment que transforma els carrers del municipi en un mercat.

Allí es podran trobar tota mena de productes, a més d’espectacles, exposicions i jocs infantils. També està prevista una cita que ha esdevingut tot un clàssic de l’inici de la Setmana Santa a la comarca: l’exhibició dels ‘subhastadors’, que prendran els carrers de Benilloba. Altre atractiu és la clàssica mostra miniatures de telers.

El Mercat obrirà les seues portes el divendres 19 d’abril a les 9 del matí. L’acte dels subhastadors, que tindrà lloc divendres a les 11 del matí, vol retre homenatge a una professió que va ocupar durant dècades a molts benillobers que recorrien milers de quilòmetres cada any per vendre els productes que es fabricaven. La recreació d’una subhasta real, amb autèntics subhastadors benillobers, servirà per a recordar i conéixer la dura feina que feien i que els allunyava del seu poble i les seues famílies durant mesos.

Per altra banda, cada dia, entre les 11 a 14 hores els xiquets podran gaudir de jocs i inflables. Divendres a les 17 hores l’Auditori acollirà l’espectacle de música i màgia Somnium; i al teatret de les Moreres, dissabte a les 17 hores hi haurà “Contacontes de La Bruixa Xocolata”.

Pel que fa als productes, destaquen embotits típics, dolços i mones de Pasqua, formatges, ceràmica, gastronomia local i vins o cerveses artesanals, entre moltes altres propostes. Per altra banda, els visitants podran tastar una paella gegant a preus populars, tant divendres com dissabte.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *