foradia cdturisme

Preguntes?

columna per mishima

Es parla i es parla però ningú dóna una resposta i les respostes que tenim s’ajusten als interessos de qui parla. Per què certs articles que estan en l’Estatut Valencià no són anticonstitucionals i si apareixen en el de Catalunya sí? Vol això dir que, si el Tribunal Constitucional els invaliden per a Catalunya, quedarien invalidats per a València?

Per què el PP, que és qui ha muntat aquest mal rotllo en presentar recurs d’inconstitucionalitat contra l’Estatut de Catalunya, va per ahí com si la cosa no fora amb ell? No hagues fet un millor servei als espanyols retirant el recurs i així haver evitat totes les tensions que ara sí que danyen la solidesa de l’estat espanyol? Per què es mostren alguns tan estrictes amb determinats articles de la Constitució si després hi ha dotzenes d’ells que s’incompleixen i a ningú li importa?

Per cert: Què deuria passar amb els centenars de casos de corrupció investigats en el País Valencià, com a petit exemple: Gürtel, terra mítica, la financiació irregular del PP, imelsa, ciegsa, fitur, trajes camps, brugal, visita del Papa, la formula 1, incendis, pitufeo, Nóos, IVAM, erial…?

No ens deurien tornar els diners robats als valencians?

Font: mishima./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *