Foradia parentesisajudalcoi

El Club d’Amics Unesco Alcoi dedica les VI ‘Converses Gent de Lletres’ a la memòria

• Enguany es dedicaran a la memòria històrica, fonamental per a comprendre la societat en què vivim • Intervindran Cristina Escrivà, Jordi Peidró, Àngel Beneito i Salomé Moltó

El Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi organitza les VI ‘Converses Gent de Lletres’, que enguany es dedicaran a la memòria històrica, tema fonamental per a comprendre la societat en què vivim i per a afrontar els reptes de futur.

Les Converses començaran el dissabte 11 de maig a les 12:00h, amb la intervenció de la investigadora Cristina Escrivà: “l’escriptura per la memòria. Vint anys dedicats a recuperar la història republicana”.

El 16 de maig serà el torn de la intervenció de Jordi Peidró, “Esperaré siempre tu regreso”. L’historiador Àngel Beneito exposarà la seua ponència, “com descobrim la història que no ens han contat”, el dia 23 de maig.

Salomé Moltó serà la investigadora encarregada de desenvolupar l’última sessió “recuperar la història per a adquirir consciència de classe”. Aquestes tres últimes sessions tindran lloc a les 19:30 de la vesprada.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *