lasarga ajualcoitel

El control de la processionària a Alcoi està funcionant al 90%, segons l’empresa que ho gestiona

• Cal dir que els brots de processionària en Alcoi són de caràcter endèmic, és a dir, tenen presència tot l’any, gràcies al fet que el clima és favorable al desenvolupament de la plaga • A les zones de propietat privada no es disposa d’informació sobre l’eficàcia del tractament, però els serveis municipals han remés requeriments als propietaris.

90% d’eficàcia en el control biològic de la processionària del pi realitzada a Alcoi durant la campanya 2017-2018. Aquest és el balanç de l’informe facilitat per l’empresa que gestiona el servei.

Cal dir que els brots de processionària en Alcoi són de caràcter endèmic, és a dir, tenen presència tot l’any, gràcies al fet que el clima és favorable al desenvolupament de la plaga. És per això que les actuacions s’han dut a terme de manera continuada emprant diferents tècniques.

Segons el Govern d’Alcoi, s’ha evitat la proliferació d’un màxim de 619.000 erugues, d’acord a les estimacions de l’activitat reproductora d’aquesta plaga, gràcies a la captura de 619 mascles.

Encara que a les zones de propietat privada no es disposa d’informació sobre l’eficàcia del tractament, els serveis municipals han remés requeriments als propietaris perquè actuen amb celeritat. És el cas, per exemple, de la residència de la tercera edat al carrer Oliver.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *