foradia subscriutegrat

Màrius Ivorra: “Volem governar, aquesta legislatura hem donat la talla”

Amb més de 20 anys vinculat al valencianisme polític i assegura que són la única formació que ha definit un projecte de ciutat sòlid per a Alcoi i les persones.

Bona vesprada Màrius, ja fa anys que estàs primera línia política, quines són les motivacions  per presentar-te ara com alcaldable?

Em vaig presentar en el 95 per Nacionalistes d’Alcoi, i a partir d’ahí sempre he estat ajudant en política. David Abad i Sabina Gregorio se’n van anar i em vaig quedar com la persona que més experiència per continuar amb el projecte de Compromís.

– Presentes una candidatura amb moltes cares noves, com la definiries?

Pense que la candidatura és molt diversa i un reflex de la societat alcoiana: gent jove, major, treballadora, funcionaris, autònoms.

– Què pot aportar un projecte com Compromís a Alcoi?

L’ADN de Compromís són les persones, treballem per a elles. S’ha vist en el govern del Botànic, s’ha treballat per benestar social.

– Quina diries que ha sigut l’evolució d’Alcoi aquests darrers anys?

Els últims 4 anys i em remuntaria als 8 anteriors inclús, hi ha hagut una situació d’estancament de la ciutat. Un punt d’inflexió de la ciutat és el tema de Rodes. L’Alcoi del futur ha de passar per les noves tecnologies i la indústria 4.0

– Ara que l’has nomenat, en quin punt es troba el projecte de l’Illa de Rodes?

Rodes, és un projecte que va fer públic Compromís el 2005, duem 14 anys de retard. És molt important definir què va a fer-se dins. No hi han molts diners i s’han de gastar de manera concreta i productiva.

Com valoraries la gestió duta a terme pel PSOE aquests últims 4 anys?

Han estat tres anys i mig d’espera d’estar asseguts en una butaca i sis mesos a correcuita per intentar deixar la ciutat bé. Una cosa important ha sigut la licitació del contracte de la brossa.

– Quines diries que són les mesures més urgents a desenvolupar en Alcoi aquesta legislatura?

Compromís és l’únic partit que ha escrit un projecte de ciutat. A la feina tenim, el parc tecnològic de Rodes. Està també la piscina municipal de Santa Rosa, dues pistes poliesportives i un pavelló d’esports minoritaris i la recuperació de Camí 40, farem habitatges tutelats públiques per a majors.

– Estaríeu disposats a governar amb altres forces polítiques?

Volem governar. Hem donat la talla en aquesta legislatura. Hem demostrat que som un partit de consens i amb capacitat de negociar.

– Creus que els resultats obtinguts per Compromís en les autonòmiques es repetiran a les municipals en Alcoi o trobes un context diferent?

Esperem augmentar el resultat de cara a les municipals. Si el PSOE no té la pressió d’un partit com Compromís no fa les coses que ha fet a la Generalitat.

 Questionari Personal

– Una pel·licula que t’agrade especialment

 Blues brothers

– Un llibre o un autor Escriptor

Silvestre Vilaplana i llibre Sun Tsu el arte de la guerra

– Un referent polític

El meu referent són les  necessitats de la gent

– El primer treball

 Quan estudiava en l’institut treballava en una fundició de metall

– Què faries si et tocara la loteria

No canviaria massa

– Què et lleva la son 

El futur de la meua filla

– Què t’emportaries a una illa deserta 

A la dona i la meua filla

– Una mania personal

 Sóc molt exigent en mi mateixa i amb el meu entorn

– Una cosa que faces malament  

Això mateix

Font: Andrea Moreno./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *