foradia subscriutegrat

Els campaners d’Albaida es fan ressò a Burgos per a aconseguir la distinció de la UNESCO

Les entitats Hispània Nostra, Campaners d’Albaida i el Museu Internacional del Toc Manual de Campanes, MitMac, han convocat un encontre pel proper 8 de juny a Sedano

Les entitats Hispània Nostra, Campaners d’Albaida i el Museu Internacional del Toc Manual de Campanes, MitMac, seguint el camí que van iniciar el 21 d’abril de 2018 amb el gran concert del toc manual de campanes a Espanya i a Europa, convoquen als mitjans de comunicació a l’acte institucional que celebraran en el municipi de Sedano (Burgos) en el Geoparc Las Loras, declarat per la UNESCO, amb l’assistència del Sotssecretari de Cultura del Ministeri de Cultura i Esport, els delegats de Govern de Burgos i Palència, representants de les diputacions de Burgos i Palència, l’Alcalde de Sedano i entitats culturals i socials.

En aquest acte es presentaran els objectius i el treball a desenvolupar per a aconseguir que el Toc Manual de Campanes siga declarat per la UNESCO Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Tocaran manualment totes les campanes del Geoparc Las Loras. Es desplegarà una gran pancarta des del campanar de Sedano.

El programa

El programa contempla l’eixida des de la plaça de l’Ajuntament fins l’esglésis de Santa Maria de Sedano. Al migdia està previst el toc i presentació d’objectius pel camí cap al reconeixement per part de la UNESCO com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *