lasarga ajualcoipresuparticipa

Presentació del llibre “50 anys de la festa de moros i cristians” d’Albaida

• Un acte que va retre homenatge als representants de la història d’aquesta festa tan arrelada a la localitat. • L’esdeveniment va servir també d’escenari de presentació de la nova Junta Central de Moros i Cristians encapçalada per Vicent Bellver.


L’Ajuntament d’Albaida i la Junta Central de Moros i Cristians d’Albaida han presentat el llibre 50 anys de la festa de moros i cristians. Ho van fer en un acte que va retre homenatge als representants de la història d’aquesta festa tan arrelada a la localitat.

En ell, es va reunir a capitans, ambaixadors i festers dels 50 anys de la festa d’Albaida. També va comptar amb la presència de la Presidenta de la UNDEF, Pepa Prats, de l’Alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, del President de la JUCEF, Vicent Bellver, de la Regidora de Festes, Beatriz Costa, de l’Expresident de la JUCEF, Sean Blasco i del coordinador del llibre Abel Soler.

L’esdeveniment va servir també d’escenari de presentació de la nova Junta Central de Moros i Cristians encapçalada per Vicent Bellver.

La presentació del llibre va prendre una altra dimensió quan cadascun dels càrrecs festers allí presents van ser nomenats per accedir a l’escenari, lloc des d’on es va projectar un emotiu vídeo “In memoriam” en reconeixement a tots aquells capitans i ambaixadors difunts des de l’any 1967.

L’Alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert i Quilis, va aprofitar per a donar la benvinguda a la nova Junta Central i desitjar-los sort en la seua nova etapa. Les seues paraules d’agraïment van anar dirigides a tots els que havien participat en l’elaboració del llibre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *