foradia subscriutegrat

Signat el Pacte del Serpis

PSPV i Compromís Més Gandia Unida signen l'acord d'investidura i de govern per a la pròxima legislatura

L’alcaldessa de Gandia en funcions i candidata del PSPV-PSOE a l’Alcaldia, Diana Morant, i Josep Alandete, futur portaveu del Grup Municipal Compromís Més Gandia Unida, acompanyats pels 13 regidors que formen govern a partir de dissabte que ve, han presentat al Mirador del Borja el pacte del pròxim executiu de Gandia.

“Signem l’acord abans de la propera investidura per deixar clar que el futur govern continuarà en la línia d’estabilitat política que necessita i que ja ha tingut Gandia els últims quatre anys” va declarar Morant. Segons s’ha afirmat durant la compareixença, es tracta de la primera vegada que les forces polítiques de l’esquerra arriben a la xifra de 15 regidors i regidores de govern després de ser avalats per les eleccions municipals celebrades el passat 26 de maig. “Hem prescindit de la lluita política absurda, la crispació i l’enfrontament per fer del diàleg la base sòlida amb la qual s’ha sustentat la passada legislatura”.

Per la seua banda, Josep Alandete ha destacat que “ha estat fàcil arribar a aquest acord comú (…) La Gandia que volem serà una ciutat on tots visquen amb igualtat, que elimine la bretxa de les desigualtats, una ciutat que seguirà apostant pels joves, la gent gran, l’esport com a eina de salut i la innovació com a generador d’ocupació”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *