foradia subscriutegrat

Els informadors realitzen més consultes a la Platja i el Centre Històric

Des de finals del mes de juliol fins al dia 4 de setembre aquests informadors van atendre un total de 277 incidències, de les quals 119 van ser atencions a la platja

L’Ajuntament de Gandia va posar en marxa un servei nou, els informadors. Des de finals de juliol, fins al dia 4 de setembre, aquests informadors han atés un total de 277 incidències, de les quals 158 es van produir a Gandia i 119 en la platja.

Les zones que més consultes reben són la de Ducal-Club Nàutic, amb 47, i el segueix el Centre Històric amb 43, i un dels trams del passeig Marítim.

La majoria d’aquestes actuacions estan relacionades amb els desperfectes de la via pública, en concret 89. Seguidament està l’ús indegut de la mascareta a la via pública o en els comerços, amb 71 intervencions, i després l’incompliment d’algunes mesures en comerços, com no respectar la distància de seguretat, amb 47 intervencions.

Finalment, cal destacar que els informadors van resoldre en l’acte 39 de les intervencions del total de les que es van realitzar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *