foradia subscriutegrat

El campus d’Alcoi celebra la IX Edició Campus Praktikum EPSA

Alumnes de batxillerat, participen en un projecte a la UPV Campus d'Alcoi amb professorat universitari on han pogut presentar treballs enfocats al desenvolupament de materials per a aplicacions electroquímiques.

El Campus d’Alcoi ha acollit a les seues instal·lacions a dotze alumnes, huit xiques i quatre xics, de diversos centres eductius del País Valencià. La IX Edició Campus Praktikum EPSA ha premiat als alumnes de primer de batxiller que han destacat pel seu bon expedient acadèmic. 

Aquest projecte en el qual han col·laborat professors universitaris ha sigut totalment gratuït per als alumnes. Els treballs que s’han presentat han sigut al voltant del desenvolupament de materials per a aplicacions electroquímiques, reciclatge, o la reutilització de residus.

Amb aquesta oportunitat el que es pretén és oferir als estudiants una oportunitat única de conèixer els projectes que es desenvolupen al grau d’Enginyeria Química del Campus d’Alcoi. Finalment es va tancar la jornada amb una visita dels estudiants acompanyats pels pares als laboratoris i un vi d’honor per als assistents.

Per altre costat des de l’1 de juliol i fins al 12 d’aquest se celebrara al Campus d’Alcoi, el CampusTec. Un campament tecnològic d’estiu que acull a estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles formatius que vulguen desenvolupar projectes científic-tècnics en àmbits com ara la robòtica, el disseny i la fabricació digital.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *