foradia

El Campus d’Alcoi de la UPV i l’Ajuntament de l’Olleria signen un conveni de col·laboració

El centre educatiu s'encarregarà de desenvolupar les activitats formatives i de difusió de coneixement al municipi de La Costera

La Universitat Politècnica de València ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de l’Olleria, un acord que té com a objectiu poder desenvolupar activitats formatives i de difusió de coneixement al municipi, gràcies a la creació d’una aula universitària a l’Olleria. L’entitat encarregada de dur a terme aquestes activitats serà el Campus d’Alcoi de la UPV.

Segons l’alcalde de l’Olleria, Ramón Vidal: “Des de l’Ajuntament de L’Olleria estem totalment compromesos amb l’educació i per aquest motiu, signem amb la Universitat Politècnica de València, entitat de gran prestigi, aquest conveni de col·laboració, que suposarà la creació de l’Aula Universitària de L’Olleria, una aula que servirà per a la creació i realització de diferents activitats d’interés general, com ara activitats de formació, de divulgació i transferència de coneixements o altres accions de dinamització de projectes locals”.

“Sens dubte una gran notícia que ens fa fer un pas endavant en matèria educativa per millorar i adaptar cada vegada més aquest sector a les diferents necessitats del nostre alumnat”, ha conclòs Vidal.

Per al Rector Magnífic de la Universitat Politècnica de València, José Esteban Capilla Romá és una satisfacció “formar part d’un conveni de col·laboració amb una població tan compromesa amb l’educació i amb tantes ganes de seguir millorant la qualitat acadèmica del seu alumnat”.

Font: Redacció./


bigdata

subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *