foradia subscriutegrat

Ibi acull les nits de ball d’estiu

L'activitat es desenvolupa al mes de juliol, durant dues setmanes

La segona setmana del mes de juliol és la data fixada per a les tradicionals “Nits de ball” a Ibi. Dues setmanes en les quals les nits dels dimarts i dijous, a les 22.00 hores, la Plaça de la Palla i la Plaça dels Reis Mags s’ambienten amb balls tradicionals i música per a delit de veïns, acompanyats del Grup de Danses i la Rondalla. A més, presenten una gran oportunitat per a conéixer més de prop les danses locals i fins i tot aprendre-les o practicar-les els qui ja les saben.

El programa

El dimarts 9 de juliol, en la plaça de la Palla, la Rondalla amenitzarà la nit de ball; el dijous 11 de juliol, serà la plaça dels Reis Mags qui acollirà les danses acompanyades de la Rondalla, coincidint amb la celebració de les seues festes. La següent setmana, el dimarts 16 de juliol, de nou serà la plaça de la Palla qui aculla les danses, igual que el dijous 18 de juliol, que també tornarà a estar la Rondalla.

La regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ibi convida a tots a participar d’aquestes nits d’estiu on la música i el ball són els protagonistes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *