foradia pressupostparticipatiualcoi

Ibi organitza una primera exposició fotogràfica a l’aire lliure sobre les seues festes

• Ibi està preparant la seua primera mostra fotogràfica a l'aire lliure, sota el lema “Ibi viu, viu Ibi”. • Aquesta es contextualitza en la celebració de les festes patronals, que tenen lloc entre els dies 14 i 16 de setembre.


Ibi està preparant la seua primera mostra fotogràfica a l’aire lliure, sota el lema “Ibi viu, viu Ibi”. Aquesta es contextualitza en la celebració de les festes patronals, que tenen lloc entre els dies 14 i 16 de setembre.

La mostra, que estarà present durant 15 dies a partir del dimecres 12, es compon de 21 fotografies d’ampla grandària, basades en les festes de moros i cristians. Les imatges procedeixen del fons privat de la família Huertas, que han sigut cedides a l’Ajuntament per a l’ocasió.

Les fotografies es col·locaran en llocs de màxima afluència de públic durant les festes. 8 d’elles estaran disposades en els troncs dels arbres de la plaça de la Palla. Les 11 restants estaran situades en el parc Les Hortes, des de l’entrada per la part del Centre de Salut.

El tinent d’alcalde de l’àrea de Cultura, Antonio Rico, assenyala que es tracta d’una proposta que va realitzar en el seu moment el Grup Municipal Socialista i que, des de l’equip de Govern, l’hem vist amb bons ulls, ja que es tracta d’una idea nova i que pot ser atractiva per als ciutadans, al mateix temps que dinamitzem els espais de la nostra ciutat.

A més, el regidor afegeix quesi té bon acolliment i es respecta l’exposició sense succeir-se actes vandàlics, és la nostra intenció organitzar més mostres d’aquest tipus amb diferents temàtiques relacionades amb grans esdeveniments que se celebren a Ibi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *