foradia ivace

Carolina Mas, coordinadora infantil: “La piscina municipal José Trenzano està molt ben aclimatada”

Les piscines : el ‘salvavides’ d’ Alcoi a l’estiu • És temps de remullar-se els peus. L’estiu ha entrat en força a tota Espanya, i, com no, també ho ha fet a Alcoi • Parlem amb Carolina Mas, coordinadora infantil a la piscina municipal José Trenzano del col·legi de La Salle.

Les tres piscines municipals, dotades d’una major seguretat aquesta temporada, amb la instal·lació de 8 càmeres, estan farcides de xiquets i xiquetes desitjosos de refrescar-se, d’avis amb els seus néts, de grups de joves que van a passar el dia. 

L’època i les vacances acompanyen la temporada de més somriures de l’any, que ‘es salva’ a Alcoi gràcies a aquestes instal·lacions refrescants, que oferiran entrada gratuïta als menors de 16 anys durant alguns dies, i jocs infantils.

Ja no hi ha excusa per quedar-se a casa patint calor.

La piscina municipal més gran d’Alcoi acull aquestos dies un campament de fins a 17 xiquets, entre Infantil i Primària, del col·legi de La Salle.

La seua coordinadora, Carolina Mas, assegura que és un espai perfecte per fer jocs d’aigua i altres activitats. “Ensenyem als xiquets i xiquetes a què s’han de ficar crema, gorra i banyar-se amb aigua”.

La jove, de 24 anys, nascuda a Muro, diu que les instal·lacions estan “ben aclimatades”. “Tenim les dutxes i el parc controlats, ací al costat”.

És el segon dia del campament d’aquest any, i la primera vegada que Carolina va a la piscina. Els xiquets i xiquetes han gaudit tant que, de ben segur, repetiran.

Font: Marta Gisbert./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *