foradia subscriutegrat

Els bombers busquen a una dona entre les restes d’un edifici caigut a Sant Agustí

L'Ajuntament demana "col·laboració" a la resta de veïns i veïnes

Tres unitats de bombers s’han desplaçat abans de les 10 d’aquest matí fins al centre per la caiguda d’un edifici. Un nou despreniment, en aquest cas en els números 8 i 10 del carrer Sant Agustí, ha mobilitzat el departament d’Emergències de l’Ajuntament i a tot l’equip de les brigades d’obres que, a hores d’ara, busquen entre les restes a una dona, una veïna que és probable que estiguera a sa casa en el moment de l’enfosament.

El despreniment ha afectat a la part posterior de l’edifici, aquella que dóna al solar. Un telèfon mòbil i una bossa dins l’immoble semblen confirmar que la dona estava a l’interior, la quarta planta de l’edifici, en la caiguda. En el moment del despreniment, un altre veí es trobava dormint a la planta de dalt, que ha patit danys en la part de darrere del seu habitatge. Ell es troba en perfecte estat. Les accions per a buscar a la dona s’estan executant amb una excavadora. També s’està utilitzant un gos per facilitar les tasques.

Des de l’Ajuntament, estan demanant la “col·laboració” dels veïns i veïnes del carrer Sant Agustí, per precaució, es treballa per localitzat a tots els veïns dels immobles afectats. El regidor de Seguretat, Raül Llopis, s’ha desplaçat fins al lloc dels fets, junt a altres edils del govern municipal, i altres membres de l’oposició.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *