foradia subscriutegrat

L’espectacle d’inauguració de la Fira d’Agost rememora els seus orígens vinculats al bestiar

La Compagnie des Quidams presentarà a La Murta un espectacle de gran format, amb figures articulades de cavalls de més de tres metres d'altura

La francesa Compagnie des Quidams serà l’encarregada d’obrir una nova edició de la Fira d’Agost de Xàtiva. El seu espectacle ‘Fiers à Cheval’ serà l’escollit per a amenitzar la inauguració d’enguany. Es tracta d’una funció de gran format que utilitza les figures articulades d’uns cavalls de més de tres metres d’altura, en una actuació on l’espectacle visual està garantit gràcies a la pròpia il·luminació dels cavalls, els quals creen un ambient de fantasia als ulls dels espectadors i espectadores.

L’actuació recrea una cavalcada i està destinada a tots els públics; oferirà música original per tal de transmetre una atmosfera dinàmica i poètica. L’escenari del camp de la Murta s’omplirà amb un ramat de cavalls, fets de materials blancs i marfil, símbols de pau, puresa i esperit. Cavalls esculpits en grans materials inflables i manejats per audaços titellaires vestits de llegendes. Un passeig d’imatges, una invasió de cavalls fantàstics i una transformació de l’atmosfera en imatges de somni, vives, una successió d’imaginari, amb un acompanyament de fum suau, llums nocturnes i sons equins.

Sobre la companyia

Fundada en 1994 per iniciativa del seu responsable artístic, Jean-Baptiste Duperray, la Compagnie des Quidams ha creat més d’una desena d’espectacles presentats en més de 40 països. Amb l’elecció d’aquest espectacle s’ha volgut continuar amb la línia de vincular la inauguració de la Fira amb la temàtica local, al·ludint de manera al·legòrica als orígens de la Fira d’Agost i la seua vinculació històrica al bestiar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *