foradia subscriutegrat

L’alcalde de Xàtiva visita als xiquets i xiquetes que participen a l’Escola Esportiva municipal d’estiu

L’activitat, que començà el passat 24 de juny i s’estendrà fins el 9 d’agost, acollirà al voltant de 350 xiquets i xiquetes

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, el regidor d’Esports, Pedro Aldavero, i la primera tinent d’alcalde, Xelo Angulo, han visitat l’Escola esportiva d’Estiu que es celebra a Les Pereres des del passat 24 de juny fins el proper 9 d’agost.

S’espera que enguany hi participen al voltant de 350 xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 3 i 16 anys. Enguany, com a novetat, les activitats esportives inclouen la totalitat de les modalitats oferides al poliesportiu, tot incloent tennis, tennis taula o fins i tot volei platja. Durant el matí, els xiquets i xiquetes realitzen jocs i activitats diverses en les àmplies instal·lacions de Les Pereres, i a més a més tenen servei de piscina per poder refrescar-se i realitzar activitats aquàtiques.

Sobre la matrícula

Els preus s’han mantingut respecte a l’any passat i es pot contractar l’escola completa o per setmanes soltes: 23,10 euros per alumne. El servei d’acollida per 5 euros, i d’autobús, per 13,50 euros.

Tots els participants reben una samarreta i una gorra de regal. Cal recordar que existeixen bonificacions, exempcions i ajudes per a les famílies. Les persones interessades poden informar-se sobre aquest tema en el Poliesportiu Les Pereres. L’horari de l’escoleta és de 9.30 a 13.00 hores. També hi haurà un horari d’acollida de matí, de 8.30 h a 9.30 i a migdia, de 13.00 a 14.00 hores. Les parades del servei d’autobús que recull als assistents estarà establida en 10 llocs de la ciutat.

Els fulls d’inscripció estan disponibles en totes les instal·lacions esportives municipals, Ajuntament, espais culturals i juvenils. També poden descarregar-se a la pàgina web www.xativa.es.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *