foradia camaraalcoi

Actualitat, festes i cultura arriben de la mà d’EL GRAT

Incloem tota la informació de les activitats i festivitats que es desenvoluparan durant aquesta nova quinzena a les nostres comarques.

La nova edició d’EL GRAT aplega amb una secció especial dedicada als incendis forestals donat que es compleixen 25 anys de la gran catàstrofe de la Mariola. A més a més, parem atenció a l’incendi de Beneixama.

Ja hem tornat al carrer. En aquest número incloem també tota la informació de les festes de Cocentaina, Benilloba i Benimarfull, amb les entrevistes als respectius regidors de festes. Sense deixar de banda, clar, l’actualitat i les notícies dels nostres pobles.

S’informa també de la diversitat d’activitats culturals i lúdiques a les nostres Comarques Valencianes com ara el Festival Pomarock d’Agres o els Cicles d’Art i exposicions a Alcoi.

I seguim amb Joan Fuster ‘Personatges’ d’Antoni Miró i la poesia de Josep Sou. I les columnes d’anàlisi socio-polític de Vicent Luna, Àlex Agulló, Sergi Rodríguez, Tere Mollà, Rodrigo Paños.

A més, trobem les entrevistes a Jordi Silvestre, regidor a Alcoi de Transició Ecològica i Protecció Civil. I a les comarques centrals valencianes Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva ha obtingut el suport majoritari a les eleccions municipals, parlem amb ell.

També comptem amb una la secció GENT de la fotògrafa Diana Sanus que entrevista Paco Jimeno, un aficionat a l’art i a la pintura que s’expressa mitjançant els seus llenços.

Ens endinsem a l’excavació del Cabeçó de Mariola i coneixem més a fons als voluntaris de l’excavació. Dediquem, com sempre, una secció a la nostra cultura valenciana en aquesta edició al poeta Estellés.

Per altre costat, sense oblidar als més menuts, afegim la informació de la Biblioteca Tirisiti del mes d’agost, on els xiquets podran gaudir d’unes hores d’interactivitat i de diversió.

A més a Gandia i a la seua platja moltes activitats culturals i exposicions sobre la natura valenciana. I també a La Safor en el poble de Bellreguard com a la platja una magnífica fira de comerç per a gaudir ben bé l’estiu.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *