foradia subscriutegrat

Pirata Rock comença amb ‘sold out’ a la zona d’acampada i més de 14.000 persones en la primera nit

L'encontre musical aconsegueix vendre 15.000 abonaments i omplir la zona d'acampada fins a arribar a les 7.800 places

El Festival Pirata Rock ha començat a Gandia amb total normalitat. Amb prop de 15.000 abonaments venuts i la zona d’acampada completa fins a arribar a les 7.800 places, en una superfície de 70.000 metres quadrats situada al parc Ausiàs March. D’aquesta manera el Pirata Rock es confirma com un dels grans festivals de l’estiu a la Comunitat Valenciana en agrupar en l’edició de 2019 a 42 grups musicals i artistes de referència en tres escenaris.

La primera nit d’actuacions va comptar amb la participació de la Habitación Roja, Xavi Sarrià, Rozalén i Boicot entre d’altres. Per a la segona nit el relleu el tenen les actuacions de 14 bandes i cantants entre els quals destaquen la participació de Macaco, Lola Indigo o Berri Txarrak, entre d’altres, mentre que per a la nit de dissabte destaca el concert de la banda gandiana ZOO i les actuacions d’altres grups com Talco, Iratxo o Prozak Soup.

Sobre el festival

El 60% dels assistents provenen de fora de la Comunitat Valenciana i Madrid, País Basc i Castella-la Manxa les principals comunitats. Una altra de les dades que destaca és l’assistència de persones procedents de Xile, Perú, Mèxic, Argentina, Anglaterra o Itàlia. Els organitzadors calculen un impacte econòmic a la ciutat de 2,5 milions d’euros.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *