foradia subscriutegrat

Gandia es prepara per donar la benvinguda a 2020

La programació nadalenca ha comptat amb un centenar d'activitats · Hi haurà dos nits de Cap d'Any, una a la plaça del Prado i l'altra a la Major

Gandia està acollint un total de cent activitats arreu dels seus 48 barris. Enguany la festa de nit de Cap d’Any es desenvoluparà en dos llocs. D’una banda, l’Orquestra Montecarlo actuarà en la plaça Prado després de les ‘campanades’ mentre que la plaça Major acollirà les actuacions dels DJ Bocachico i Lady G.

A més, no cal oblidar l’espectacle que acollirà la plaça major els dies 3 (de 17.00 a 20.00 hores) i 4 de gener (11.30 a 13.00 i de 17.30 a 19.00). Una proposta de cinc minuts de duració que es realitzarà en una espècie d’iglú en grups reduïts de 10 espectadors.

Quant a la cavalcada de Reyes a Gandia, se celebrarà el dia 5 i comptarà amb el recorregut habitual, encara que no ha revelat com arribaran els Reis enguany a la ciutat.

Altres activitats d’aquest Nadal

Sobre les activitats, que van començar el 15 de desembre, i finalitzaran el dia 6, destaca la representació de Messies de Händel que es va celebrar en la Col·legiata fa unes setmanes.

Entre les iniciatives celebrades a la barriada Prieto destacar els concerts de música; cant de nadales en diversos barris; animació itinerant a Corea i Roís de Corella; cavalcades de Papà Noel a Corea, El·líptica, Marxuquera o Benipeixcar; les cavalcades de Reyes de Gandia i el Grau; tallers o parc infantils a més del mercat de Nadal en el barri Roís de Corella.

Tota la programació segueix disponible en els Centres Socials de cada barriada i en les xarxes socials del consistori.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *