foradia cdturisme

Prop de 1.000 persones ja s’han guanyat la indulgència plenària a Cocentaina amb motiu de l’Any Sant

Al voltant d'un miler de peregrins han participat ja en la missa al Monestir de la Mare de Déu del Miracle amb motiu del Vé Centenari del Miracle de les Llàgrimes

Al voltant de 1.000 persones han participat ja en la missa del pelegrí al Monestir de la Mare de Déu del Miracle amb motiu del Vé Centenari del Miracle de les Llàgrimes. Es tracta d’un dels requisits per guanyar-se la indulgència plenària en aquest any Sant Maria a Cocentaina. A més, cal confessar-se 15 dies abans o després de peregrinar, i resar per les intencions del Papa.

Des del passat 5 de maig, dia de la inauguració de l’Any Sant, en la qual van participar al voltant de 500 persones, han arribat grups de diferents punts de la geografia valenciana. Els primers van ser una vintena de persones del Grup Escola Gregoriana de Benimaclet, durant el mes de maig.

En juny va arribar un grup d’unes 60 persones pertanyents al Moviment de ‘Cursillos de Cristiandad’ de València, juntament amb alguns veïns d’Alcoi, acompanyats per En Salvador Valls, veí de Cocentaina.

El mes de juliol va començar amb la peregrinació a Cocentaina dels condeixebles d’En Eduardo Rengel, rector de l’església de Santa Maria de Cocentaina. El 6 de juliol va ser el més concorregut, ja que van arribar dos grups, un de 60 membres de la Germandat del Sant Sopar de Benidorm, encapçalat per la seua presidenta, i un altre de l’Arxiprestat d’Utiel-Requena. Aquest ha sigut el més nombrós, ja que van arribar en dos autobusos 120 persones, entre les quals es trobaven sis rectors.

Fins al moment, l’últim grup que ens ha visitat va ser el passat 14 de juliol, més
d’una cinquantena de membres d’equips de Nuestra Señora de Cocentaina,
Ontinyent i València.
Tots els que han visitat Cocentaina han tingut a més l’oportunitat de conèixer el
Palau Comtal i la Capella de Sant Antoni, lloc on va ocórrer el miracle.

Este estiu hi haurà missa del pelegrí el 31 d’agost, però a partir del mes de setembre se’n celebraran pràcticament tots els dissabtes perquè puga participar qualsevol persona. Tota la informació es pot consultar en la web www.virgendelmilagro.es.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *