Foradia elgrat

Jocs i exhibició de munta, domatge i cavalls a la Fira Cocentaina

El 1 de Novembre, a les 12:00 h, en el Pla la Font tindrà lloc el Joc de les anelles. L'endemà, 2 de Novembre a les 12:00 h, es celebrarà l'esperada Exhibició de Munta, domatge i cavalls.

cartel imagenMolt aviat arriba l’esperada Fira de Tots Sants a Cocentaina popularment coneguda, en la qual cada any tenim el fet de plaure d’estar i participar, l’Escola d’equitació Peluca, situada a Alcoi i dirigida per D. José Rafael Llorens.  De nou aquest any, hi han grans expectatives per tots vostés, intentant usar el domatge, l’alta escola i l’equitació bàsica a l’abast de tots.

L’equitació començarà el pròxim dia 1 de Novembre, a les 12:00 h, en el Pla la Font tindrà lloc el Joc de les anelles, aquest es remunta a una tradició consolidada, en la qual anem representant des de fa 5 anys, intentant recuperar i mantenir les arrels de la FIRA, amb els jocs populars d’aquells anys.

L’endemà, 2 de Novembre a les 12:00 h, es celebrarà l’esperada Exhibició de Munta, domatge i cavalls, que des de 1977 realitza Equitació Peluca.

Des de fa diversos anys, per fer un gir a l’Espectacle Eqüestre, intentem crear una poquet de màgia en els nostres espectacles, amb grans bandes sonores, pel·lícules mundialment conegudes, el gran món dels contes… amb aquests grans, intentem modestament acoblar-los al món del Cavall, donant espectacularitat i bellesa més si cap a això bell animal que és El Cavall.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *