foradia subscriutegrat

L’IVC presenta en la Filmoteca d’Estiu el clàssic de cine ficció ‘Blade Runner’

Es projecta avui, a les 22.30 hores, i també aquest divendres

La Filmoteca d’Estiu projecta avui dijous, 8 d’agost, a les 22.30 hores, als jardins del Palau de la Música, el clàssic de ciència-ficció ‘Blade Runner’ (1982), de Ridley Scott. La pel·lícula es podrà veure també el divendres 9 d’agost.

Protagonitzada per Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Edward James Olmos i Daryl Hannah, ‘Blade Runner’ està basada parcialment en la novel·la de Philip K. Dick :’Els androides somien xais elèctrics?’ (1968). Ambientada en el segle XXI, la pel·lícula se centra en les aventures d’un antic policia que té la missió de retirar uns replicants rebels. És un dels grans clàssics de la ciència-ficció dels anys huitanta.

La celebració de la Filmoteca d’Estiu és possible gràcies a l’Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai per a les projeccions, i a la col·laboració de Cerveza Turia.

La Filmoteca de València manté l’oferta cinematogràfica a la ciutat durant el mes d’agost amb la celebració de la Filmoteca d’Estiu i les projeccions a l’aire lliure. Els criteris de programació de la Filmoteca d’Estiu són els mateixos que se segueixen la resta de l’any en la Sala Berlanga: versió original, qualitat en les projeccions i un preu assequible.

Horaris

Les projeccions de la Filmoteca d’Estiu es duen a terme de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s’inicia a les 22.30 hores i la taquilla s’obri a les 21 hores. El preu de l’entrada general és de 3,50 euros i de 25 euros per a l’abonament de deu sessions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *