foradia subscriutegrat

El Campus d’Alcoi de la UPV acollirà l’edició 24 del Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes

Se celebrarà del 7 al 10 de juliol de 2020

L’Associació Espanyola de Direcció i Enginyeria de Projectes (AEIPRO) organitza anualment un congrés internacional com a fòrum de trobada d’investigadors, empreses i experts de la direcció i gestió de projectes en l’ampli ventall d’àrees professionals: enginyeria civil, de producte, disseny industrial, medi ambient, energia, desenvolupament rural, cooperació, gestió de riscos, tecnologia de la informació i docència. Per primera vegada, el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) acollirà el XXIV Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes (CIDIP).

La passada edició, realitzada a l’Escola d’Enginyeries Industrials de la Universitat de Màlaga, van participar de més de 200 professionals i empreses de més de 30 països que van intercanviar experiències i van abordar problemàtiques comunes per a incrementar l’èxit dels seus projectes. En aquest congrés, es va presentar la candidatura del Campus d’Alcoi i va ser acceptada per l’assemblea. Vanesa G. El Iacono Ferreira, professora del Campus d’Alcoi de la UPV del Departament d’Enginyeria Química i Nuclear i, al seu torn, coordinadora nacional de la branca jove de AEIPRO, serà la principal responsable local.

Aquest tipus d’esdeveniments té gran repercussió econòmica a Alcoi i el seu entorn. El director del Campus d’Alcoi de la UPV, Juan Ignacio Torregrosa López, indica que “l’objectiu és que tots els anys posem el campus i la ciutat a la disposició dels investigadors, tant d’àmbit nacional com internacional, perquè puguen utilitzar les nostres instal·lacions. Des d’aquesta direcció farem tot el possible perquè aquestes iniciatives tiren avant“.

El CIDIP no serà l’únic congrés que se celebrarà l’any 2020. El Campus d’Alcoi de la UPV tancarà una completa programació congressual per a aquest any. Sobre AEIPRO L’Associació Espanyola de Direcció i Enginyeria de Projectes (AEIPRO) és una associació sense ànim de lucre la meta del qual és promoure l’excel·lència en la professió de la Direcció i Enginyeria de Projectes.

AEIPRO engloba a diferents tipus de professionals que treballen en l’àmbit de la direcció de projectes, des d’investigadors i docents d’educació superior fins a professionals d’empreses d’enginyeria, consultoria i formació. Formar part de AEIPRO permet als seus membres interactuar amb centenars de professionals i institucions, agències governamentals, universitats i col·legis professionals, així com amb empreses privades dedicades a la formació i consultoria en el camp de la Direcció i Gestió de Projectes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *