foradia subscriutegrat

El grup de Danses Carrascal enceta l’edició 30 de la Setmana de Cultura Popular

Del 22 al 29 de setembre

A partir del diumenge 22 i fins al dia 29, el Grup de Danses Carrascal ha preparat la 30 edició de la seua Setmana de Cultura Popular.

Visitaran la nostra ciutat per participar en els actes organitzats la Asociación Cultural Buxainas Cedeira d’A Coruña, la Colla de Dolçainers el Cascabot d’Elx, i la Colla Sa Bodega d’Eivissa.

El diumenge 22, en un acte compartit amb la Fira Modernista, se celebrarà la XXVII Mostra de Dolçaines i Tabals d’Alcoi, Memorial Ismael Gisbert, en la que participaran dues colles d’Alcoi, La Degollà i La Cordeta, i Asociación Cultural Buxainas Cedeira d’A Coruña. Aquesta associació vindrà a Alcoi com a intercanvi d’una visita que va fer al seu dia La Degollà, al que hem d’agrair la col·laboració.

El dimecres 25, a les 18.30 hores, amb la col·laboració de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comptat, tindrem el segon contacontes al Carrascal, amb la participació de Jordi Carbonell i Carles Llinares. Aquesta activitat es farà després del taller de treballs manuals, que començarà a les 17.30 hores, on poden participar totes les xiquetes i xiquets. Les dues activitats tindran lloc a la seu del Grup, plaça Ramon y Cajal, 6.

Després de Balls a la Plaça que faran el dijous, el divendres 27 oferiran un encontre amb la Colla el Cascabot d’Elx, dins dels Intercanvis Musicals finançats per la Conselleria de Cultura. Serà al Teatre Principal a les 20.00 hores,

El dissabte visitarà Alcoi la Colla Sa Bodega d’Eivissa per participar en el XXX Aplec de Danses. Aquesta Colla estarà a Alcoi des de la vesprada del dissabte, fins diumenge.

Per tancar la Setmana dos actes no menys importants: la novena edició de l’Aplec de l’escola el diumenge 29 per la vesprada a la plaça de Dins, i l’excursió per conéixer el nostre patrimoni natural, el diumenge 6 d’octubre, per recòrrer la Mariola contestana.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *