foradia mediambient

Climent es reuneix amb una delegació del Miami Beacon Council a Madrid

La visita a la Comunitat Valenciana s'emmarca en la missió institucional i empresarial celebrada el mes d'abril a Florida

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, acompanyat per la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, s’ha reunit a Madrid amb el President del Miami Beacon Council, que encapçala una delegació institucional i empresarial a diverses ciutats espanyoles.

La Comunitat Valenciana és una de les ciutats seleccionades pel Miami Beacon Council per al desenvolupament d’una missió empresarial, l’objectiu de la qual és millorar les relacions comercials i de cooperació entre empreses de tots dos territoris i conéixer amb detall el desenvolupament en la Comunitat Valenciana de sectors com a infraestructures i salut.

Climent ha tingut l’oportunitat de reunir-se amb aquesta entitat durant el transcurs de la missió institucional i empresarial de la Comunitat Valenciana a Florida el mes d’abril passat, moment en què es van emplaçar per al desenvolupament de la present delegació.

En la reunió han estat presents el president del Beacon Council, Michael Finney, la vicepresidenta d’aquesta entitat, Penny Shaffer, i el director de Relacions Institucionals, Mario Sacasa.

El conseller, que es troba a Madrid per a desplaçar-se a Itàlia amb motiu de Cersaie i Marmomac, ha volgut aprofitar per a donar la benvinguda a la delegació i traslladar el potencial de les empreses valencianes, que podran comprovar durant la jornada organitzada per Economia, a través de l’Ivace en col·laboració amb la CEV.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *