foradia subscriutegrat

El president de la Diputació visita per primera vegada Alcoi amb motiu d’un encontre empresarial

Carlos Mazón ha inaugurat el primer Foro UEPAL este dilluns, en la Cambra de Comerç

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha inaugurat aquest dilluns en la Cambra de Comerç d’Alcoi el ‘I Fòrum UEPAL’ sobre Tecnologia 5G en el qual s’han donat cita un centenar d’empresaris i autoritats per a abordar l’impuls tecnològic en la transformació de les companyies. Allí, Mazón ha puntualitzat, en la seua primera visita institucional a la ciutat, que com a província “hem de fomentar la innovació, les noves maneres de crear i l’associacionisme i cooperativisme empresarial per a vertebrar i impulsar el nostre desenvolupament”.

El president ha insistit que la unió fa la força i en què cal continuar “fent província per a fer més Comunitat”. Després de repassar alguns dels reptes actuals als quals s’enfronten els empresaris, com la incertesa de la zona euro, el procés del Brexit o la inseguretat en les relacions comercials entre alguns països internacionals, ha destacat que Alcoi “sempre ha sigut una referència per a la nostra província quant a innovació, creació i exportació, especialment en el sector industrial, i ha de continuar sent-ho”.
Finalment, Mazón ha enaltit el treball de la Cambra de Comerç d’Alcoi, “una institució centenària que dóna suport i dóna servei a les pymes alcoianes, que tenen en aquest ens un suport de primer ordre”. En aquest sentit, també ha reconegut la importància que aquesta iniciativa de UEPAL –Unió Empresarial de la Província d’Alacant- arranque en aquesta localitat que “ajuda a vertebrar el territori i és exemple d’emprenedoria, de risc i de generació d’ocupació i riquesa”.

La inauguració de la jornada, que s’ha prolongat durant tot el matí amb conferències relatives a aquest camp, ha comptat amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Antonio Francés, el president de UEPAL, Juan José Sellés, i el president de FEDAC, Natxo Gómez.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *