foradia subscriutegrat

Torna el futbol sala al poliesportiu de Caramanxel

Aquesta actuació va ser la més votada dels pressupostos participatius 2018

Tornarà a haver futbol sala en el Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, després de canviar el paviment de la pista de futbol sala número 1, proposta més votada dels pressupostos participatius 2018.

La inversió en aquesta actuació ha estat de 57.846,37 euros, i s’ha instal·lat un paviment homologat i més adequat a les disciplines que es practiquen que la gespa artificial que és el que hi havia fins ara i que no està acceptada en el reglament del futbol sala per a la pràctica d’aquest esport. L’actuació encara no està finalitzada ja que el projecte inclou una nova il·luminació que serà instal·lada en els pròxims dies.

L’aprovació de la licitació d’aquestes obres es va realitzar el passat mes de març però, tal com ja es va anunciar en aquell moment, estava previst que les obres no començaren fins que no s’acabara la temporada de futbol sala. D’aquesta manera s’ha aprofitat l’aturada estival per no interrompre la temporada i perjudicar el menys possible als usuaris de l’espai.

El canvi de paviment va ser una proposta presentada pels mateixos ciutadans, dins de la campanya dels Pressupostos Participatius 2018, i va ser la iniciativa més votada en aquell moment, demostrant l’interés ciutadà per millorar aquest espai, molt utilitzat pels esportistes locals.

Estem molt satisfets per com ha quedat la pista, ací tenim una mostra més del bon funcionament del pressupostos participatius. Aquesta va ser la proposta més votada l’any passat, i ara un gran nombre de gent podrà utilitzar-la, no nomès els equips que formen part de la lliga comarcal que s’ha consolidat, també tindrem els xiquets i xiquetes que prenen part en els Jocs Esportius“, ha explicat el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *