foradia subscriutegrat

El programa ‘INMPULS’ 2019 atorga més ajudes i més diners a Alcoi

El regidor, Alberto Belda, anuncia que l’any que ve s’ampliaran les ajudes també a empreses en període de consolidació

El programa ‘INMPULS’, una de les iniciatives municipals per a dinamitzar econòmicament la ciutat d’Alcoi, ha donat aquest any el nombre més gran d’ajudes des de la seua creació, un total de 58, amb un import de més de 45.000 euros essent el 100% de l’import sol·licitat per aquells que s’han presentat a les ajudes.

L’edició també ha superat la quantitat que es va donar l’any 2018, augmentat un 20% el global de la subvenció concedida. La nova edició i el programa en el seu conjunt, s’ha avaluat, tal com es realitza des de la regidoria anualment, per adaptar-lo a les necessitats actuals d’emprenedors i empreses. Després d’aquesta avaluació, i de la mà dels agents econòmics de la ciutat, s’ha decidit que l’any que ve es mantindrà el mateix pressupost per als emprenedors i s’aportarà una dotació econòmica per a empreses en procés de consolidació.

L’import atorgat per ‘Inmpuls’ en l’edició 2019 és superior al que es va donar en 2018, suposant, en total, un 20% més. D’altra banda, destaca que s’han donat el 100% de les ajudes sol·licitades en aquesta edició per a les tres línies d’actuació: Micro, Arrend Alcoi i Empren. Per línies, Empren, contempla 21 ajudes; Micro,14 projectes subvencionats i ArrendAlcoi, ha finançat 23 iniciatives. El total, en 2019, el global concedit ascendeix a més de 45.000 euros. D’altra banda, cal recordar que des del seu inici en 2103, ‘Inmpuls’ ha donat un total de 279 ajudes.

Alberto Belda, regidor d’Ocupació i Empresa, fa balanç del programa, “hem de ressaltar que el 100% de les empreses que s’han presentat han rebut el 100% de les sol·licituds, donant un total de 58 ajudes ‘Inmpuls’, més que cap altra anualitat“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *