foradia subscriutegrat

L’Associació d’Amistat amb Cuba d’Alcoi dona 1.500 € pels damnificats de l’huracà Matthew

• Recollida de fons per a ajudar a la població cubana damnificada per l'huracà Matthew • L’Associació d’Amistat amb Cuba Pep Linares d’Alcoi informa que ha realitzat un donatiu de 1.500 euros destinats a ajudar a la població damnificada

cuba

Fa uns dies, l’Associació d’Amistat amb Cuba ‘Pep Linares’ d’Alcoi ens va comunicar que s’havia iniciat una recollida de fons per a ajudar a la població cubana damnificada per l’huracà Matthew, el més potent en el Carib en els últims 10 anys.

Els danys materials provocats per l’huracà han sigut immensos, no solament en els habitatges, sinó també en la infraestructura econòmica, les escoles, els centres de salut, etc., de les zones perjudicades (especialment diverses localitats de la província de Guantánamo).

En aquest context de solidaritat, l’Associació  d’Amistat amb Cuba ‘Pep Linares’ informa que ha realitzat un donatiu de 1.500 euros destinats a ajudar a la població damnificada.

L’Associació d’Amistat amb Cuba va néixer de la mà de Pep Linares en 1994. Més de  dues dècades després del seu naixement, el balanç d’aquesta entitat sense ànim de lucre és positiu de cara a impulsar iniciatives de solidaritat, que des de fa més de vint anys treballa promovent amb el poble Cubà.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *