foradia subscriutegrat

El PP retrau al PSOE que deixe la Font Roja sense restaurant

El paratge romandrà sense servei fins que l'Ajuntament adjudique un nou contracte

El Partit Popular adverteix en un comunicat que el Parc Natural de la Font Roja romandrà sense restaurant per un període indefinit. El Govern d’Antonio Francés ha aprovat en solitari no prorrogar de nou la concessió, la qual cosa deixarà el paratge sense servei fins que adjudique un nou contracte. El regidor del PP Kiko Cantó tem que el tancament del restaurant es prolongue durant mesos. De moment, assenyala, mantindrà sense servei al parc natural en el període de tardor, un dels de major afluència de visitants.

El PSOE va aprovar en solitari en el ple del dilluns la denegació de la tercera pròrroga de l’actual contracte, adjudicat en 2009. El PP va votar en contra en advertir la falta de justificació recollida en l’expedient. “La denegació es basa en un informe en el qual el tècnic de medi ambient afirma que no creu convenient la concessió de la pròrroga. Entenem que l’argumentació és insuficient“, manifesta Cantó. Aqueix informe de Medi Ambient és la base perquè el departament de Contractació advoque per sol·licitar una nova licitació.

El regidor del PP adverteix que el concurs per a adjudicar el nou contracte es prolongarà durant mesos, un període en el qual la Font Roja quedarà sense servei de restauració. L’actual adjudicatari ha d’abandonar les instal·lacions en el termini màxim d’un mes. “En un espai tan sensible com la Font Roja el Govern hauria d’haver avançat els tràmits previs per a agilitar el nou concurs“, assenyala el regidor. Al seu judici, hi ha hagut “manca de previsió“.

Cantó lamenta que el tancament del restaurant s’uneix al fracàs de la rehabilitació dels xalets de la Font Roja, pendent des de 2013 i que ha quedat desert després de la renúncia de l’empresa adjudicatària.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *