foradia barnasants

La Biblioteca de Tirisiti obrirà pel juliol

A les 11.30 hores, de dilluns a divendres, donarà opcions d’oci als més menuts · Les activitats van dirigides a xiquets entre 3 i 10 anys, que han d'anar acompanyats per un adult

La Biblioteca de Tirisiti no tancarà per vacances. Al menys, no al mes de juliol. A partir de les 11.30 h, de dilluns a divendres, l’espai oferirà un ampli ventall d’activitats al voltant del món de la lectura, amb contacontes, tallers, jocs i molt més.

Cada dia hi haurà una activitat diferent, però totes elles s’han articulat al voltant de tres eixos temàtics a desenvolupar al llarg del mes: el reciclatge, la música i la ciència.

Les activitats són per famílies amb xiquetes i xiquets des de 3 anys fins a 10, acompanyats. Amb aquestes activitats, l’Ajuntament d’Alcoi continua amb la tasca de la Biblioteca Tirisiti com a centre més enllà de la “biblioteca tradicional”, amb els objectius de fomentar l’hàbit lector dels xiquets i xiquetes. Com a nou espai de lectura, aquesta biblioteca pretén afavorir l’apropament afectiu i intel·lectual a la lectura, col·laborar amb les famílies en el desenvolupament dels hàbits lectors, desenvolupar estratègies i activitats d’animació a la lectura per a potenciar la creativitat i imaginació dels xiquets i xiquetes i dinamitzar la lectura amb activitats lúdiques, més enllà del rol tradicional de centre educador.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *