Foradia ajualcoitel

Aprovada la proposta de PODEM per millorar i ampliar l’alberg Molí Payà de la Protectora d’Animals

Al ple de l’Ajuntament d’Alcoi, es va aprovar la proposta de Podem per tal de millorar de forma integral la Protectora Municipal d’Animals, al Molí Payà

La proposta del grup Podem a l’Ajuntament d’Alcoi al ple, celebrat el passat dilluns 4 de novembre, amb l’objectiu de millorar les instal·lacions i permetre que els animals estiguen en les millors condicions possibles, es va aprovar d’acord amb els següents eixos: Una adequació integral de l’alberg municipal a la zona del Molí Payà i l’ampliació de la zona de passeig dels animals mitjançant un tancament.

A més d’iniciar els tràmits pertinents amb el Ministeri de Defensa per a la cessió de l’edifici del Molí Payà, confrontant el recinte municipal per a ús exclusiu de la protectora d’animals.

El portaveu de Podem a l’Ajuntament d’Alcoi, Cristian Santiago afirma que «Per a Podem, també és una prioritat, el benestar animal. I després de reunir-nos amb els responsables de la protectora municipal, veiem com una necessitat urgent, adequar, de forma integral, el recinte municipal. Perquè la convivència, la defensa i la protecció dels animals ha d’anar de la mà, d’entre altres aspectes, de la millora de les infraestructures de la ciutat.»

Al mateix temps assenyala que «des de Podem estarem alerta fins que això siga una realitat i el Govern Municipal del PSOE complisca amb l’acord assolit al ple de l’Ajuntament.» 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *