foradia subscriutegrat

Alcoi fa una crida contra la violència de gènere aquest dilluns

L'Ajuntament segueix amb les activitats amb motiu del 25N · La lectura del manifest serà a les 12 del migdia, en homenatge a les víctimes assassinades per violència masclista

L’Ajuntament d’Alcoi ha preparat noves activitats en torn al 25 N, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. Encara que les víctimes són molt més que una xifra -‘El País’ recorda que en són 51 arreu de tot l’Estat Espanyol en el que portem d’any-, és un horror, alhora que necessari, haver de tornar a concentrar-se per una raó com aquesta.

La ciutat tornarà a alçar la veu en contra d’aquesta lacra a les 12 del migdia d’avui, a La Bandeja. A més de les diferents activitats pedagògiques que s’han fet en aquest sentit en els centres escolars, dirigides a infants i adolescents, principalment, el dimecres 27 ACOVIFA prepara, a les 17.30 hores, un taller d’apoderament per a dones, accés lliure. Pel divendres 29, l’Associació De Mare a Mare ha organitzat, al Centre Social Zona Nord, a la mateixa hora, i també de lliure ingrés, una xarrada sobre la violència obstètrica.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *