foradia subscriutegrat

Quique Ruiz: “El vot de Vox ve des del cabreig, arreplega el descontent amb el sistema”

Seguim traslladant les opinions dels diferents portaveus polítics arran les darreres eleccions estatals, dins de 'El poble és savi'

El número 1 del PP en Alcoi, Quique Ruiz, ha tret conclusions arran dels darrers resultats electorals del 10N al nostre darrer número imprés de EL GRAT. Per al líder en l’oposició municipal, suposen un “punt d’inflexió“. “S’ha canviat la tendència d’anar creixent i recuperar la confiança“.

Ruiz considera que “la proposta nova que ha fet arribar el seu partit ha rebut una bona acollida: encara que distants del partit guanyador socialista, han obtés 22 escons més que el passat 28A, quedant-se amb 88. El dia després de les votacions, Ruiz va assegurar a aquest diari el següent: “El PP és un partit de govern, que aspira, per tant a governar“. Quant a la pregunta sobre Vox com a tercera força, el líder del PP alcoià insisteix: “Arreplega eixe descontent. El vot més conservador i extremista ve des del cabreig, és imprevisible. És un calaix on ficar tots aquells vots que no saben on derivar-se. Se li ha donat molta visibilitat, a més“.

En el rerefons, una “irresponsabilitat” que, segons Ruiz, apunta a Pedro Sánchez: “No s’entén quan has tingut tantes possibilitats d’arribar a acords, i no es fa, tancant portes“. Una postura que ha portat, considera, a una situació política, ciutadana i econòmica “que no apunta bé, per això calia un govern el més estable possible“, defensa.

Font: Marta Gisbert./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *