foradia pressupostparticipatiualcoi

Suspeses les classes per demà dijous 12 de setembre davant l’alerta per fortes pluges

Aquesta suspensió afecta a tots els nivells formatius que s’imparteixen a la ciutat d'Alcoi

Degut a la previsió de fortes pluges especialment intenses, per aquesta matinada de dimecres a dijous, l’Ajuntament d’Alcoi ha decidit suspendre les classes per la jornada de demà dijous 12 de setembre.

Tot la part de les comarques centrals valencianes, les que estan més prop de riu Serpis i del riu Xúquer, són zones amb un risc d’inundació alt. En les pròximes hores podem trobar-nos amb que, en determinats punts, amb 200 litres en una hora.

Cal assenyalar que l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) ha emés, a través del Centre de Coordinació d’Emergències (CCE), un avís de riscos meteorològics pel qual s’estableix pre emergència nivell roig per pluges i tempestes en tota la província

Toni Francés, alcalde d’Alcoi, ha assenyalat que “amb aquestes previsions, la prudència i responsabilitat ens porta a decidir la suspensió de les classes per demà dijous. Hem considerat important comunicar ja la mesura per tal que les famílies tinguen temps a organitzar-se”. Aquesta suspensió afecta a tots els nivells formatius que s’imparteixen a la ciutat d’Alcoi.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi ens comunicaran qualsevol novetat, a més es recomana informar-se de fonts oficials, per evitar els “bulos”. I seguir les indicacions del Servei d’Emergències del 112.

Recomanacions:

  • Quan es notifique una pre emergència, cal procurar estar informat de l’evolució de la situació a través dels mitjans de comunicació, seguir fonts oficials i no difondre «bulos» que incrementen l’alarma.
  • És necessari allunyar-se de les riberes dels rius i barrancs. No romangues en els ponts.
  • Es recomana informar-se de la situació abans d’iniciar un viatge. Circula preferentment per carreteres principals i autopistes. Utilitza el vehicle només si és imprescindible.
  • No intentar mai creuar un gual o un lloc inundat.
  • Retira els vehicles de les zones que puguen inundar-se. 
Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *