foradia subscriutegrat

El Serpis Urban Art Project homenatja els animals morts a l’incendi de Marxuquera

A pesar de trobar-se fora de termini, la Junta de Govern Local ha decidit atorgar quatre noves ajudes per a pal·liar els danys en infraestructures agràries i sobre béns i habitatges

Els regidors de Gestió Responsable del Territori i Cultura, Alícia Izquiedo i Nahuel González, respectivament, acompanyats dels coordinadors del programa municipal d’art urbà Serpis Urban Art Project, Eloi Ángel i Sergio T. Amela, han visitat el nou mural que l’artista Ele Man està realitzant a l’entrada del Barranc de Borrell, una de les zones més afectades per l’Incendi de l’agost de 2018. 

“Seguim treballant amb molta estima i molta cura en els nostres barris amb el Serpis Urban Project i, en aquest cas, la nostra Marxuquera, que està tornant a renàixer de les cendres”, ha assegurat González. 

De fet, és un homenatge als habitants de la muntanya, representants per una rabosa, una geneta i un mussol, que van haver de fugir del foc o hi van morir. Les pintures aniran acompanyades d’un poema de Miguel Hernández.

“Volem dignificar el territori més afectat per l’incendi, i on es va iniciar un projecte molt bonic i engrescador com és Marxuquera Verda, amb un mural que representa la relació entre els animals i els seus boscos”, ha destacat Izquierdo.

Gandia continua concedint ajudes complementàries als afectats

Paral·lelament, i a pesar de trobar-se fora de termini, la Junta de Govern Local ha decidit atorgar quatre noves ajudes per a pal·liar els danys en infraestructures agràries i sobre béns i habitatges (no estructurals), per valor de 10.000 euros, als afectats de l’incendi de la Marxuquera.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *