lasarga ajualcoitel

Ricard Sanz: “Poder llegir el ban reial de la cavalcada d’Alcoi és un regal per a mi”

Parlem amb els ajudants més màgics del nadal alcoià, els nostres protagonistes del Nadal alcoià. Aquells que van a imprimir màgia als nostres lectors

La notícia de què la seua veu serà l’encarregada de llegir i declamar el ban reial li va arribar per telèfon, a Ricard Sanz. “Em va telefonar la secretària de Ses Majestats d’Orient i em vaig sentir molt xicotet, de moment”, assegura.

Una “sorpresa” que valora com un gran “regal”, reconeix. “És el més gran que li pot passar a una persona que estima el teatre, que és alcoià, i que estima el Nadal”.

Amb 49 anys, diu que segueix sentint-ne la màgia de ben a prop. “A nivell fester, el millor és ser ambaixador”. De totes maneres, separa les que ja són les seues dues facetes. “Jo sóc molt crític, en aquest sentit; el text ha de ser més recitat, contat, d’una manera propera que arribe als ‘nanos’, narrar el missatge, no deu ser un altra cosa”, explica. De fet, Sanz ha desenvolupat cursos de lectura expressiva per a xiquets.

Sobre Mireia Pascual, ho té clar: “És important tenir sempre la sensibilitat en ment, i a l’inrevés; vull traslladar la seua ànima dins la meua”. De ben segur que faran un tàndem sense parangons

Font: Marta Gisbert./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *