lasarga mediamborganica

Oliva espera als Reis amb una gran cavalcada baix el lema ‘Salvem els Mars’

Els Reis Mags arribaran el dia 5 de gener a Oliva amb vaixell, en aquesta ocasió es busca conscienciar als més menuts i, per descomptat, també als majors, en la necessitat de salvar els nostres mars i oceans.

«Salvem els Mars» és el lema presentat per la regidora de festes, Yolanda Navarro, per a la cavalcada de Reis Mags d’Oliva 2020.

Com a novetat, el dia 5 de gener, a les 11:30 h, Ses Majestats d’Orient arribaran al Club Nàutic d’Oliva per tal de realitzar el desembarcament de totes les joguines que han traslladat des d’Orient. A més, Melcior, Gaspar i Baltasar saludaran a tots els xiquets i xiquetes que s’arrimen a l’Avinguda del Mediterrani.

«Salvem els Mars» en aquesta edició s’ha buscat conscienciar als més menuts i, per descomptat, també als majors, en la necessitat de salvar els nostres mars i oceans. Per eixe motiu, enguany no es repartiran joguines de plàstic als xiquets i xiquetes d’Oliva. Com a novetat, els usuaris de la Fundació Espurna entregaran galetes envoltades en material biodegradable, a tots els veïns i veïnes. Amb aquesta acció es busca conscienciar als més menuts de la necessitat de reduir el consum de plàstics i fer valdre la gran tasca inclusiva que realitza la Fundació Espurna. A més, des de la regidoria d’Agricultura també es repartiran mandarines (clementines) per donar suport a la taronja valenciana. 

La desfilada arrancarà al Passeig Jaume I, transcorrerà pel Passeig Lluís Vives, el Carrer Cervantes, Carrer Constitució i acabarà en la plaça de l’Ajuntament. Enguany, com a novetat, els Reis Mags baixaran dels seus vaixells i caminaran a peu pel carrer Cervantes perquè tots els xiquets i xiquetes puguen veure’ls i fer-se fotos amb ells.

Aquesta Cavalcada de Reis Mags, compta amb l’estimada i valuosa col·laboració de: Fundació Espurna, Club de patinatge «Patinem Oliva», Club de gimnasia rítmica Ritmoliva, A. Cultural Art i Dansa, AMMO,  Federació de Falles d’Oliva, A.M. Nstra. Sra. de la Pietat, Escola de Teatre Oliva, Ajuntament de Gandia (polítiques festives), Festers Verge del Rebollet, Festers del Crist de Sant Roc, Festers de Sant Francesc, Festers de Sant Vicent, Club Nàutic Oliva, Federació de Moros i Cristians d’Oliva i ACCO, qui, a més, ha col·laborat ajudant als Reis en els regals i amb part de la decoració de la cavalcada.

Per concloure, des del balcó de l’Ajuntament, les xiquetes guanyadores del XXVI Concurs de Redacció als Reis Mags dels centres educatius d’Oliva, Esther i Irene Soler Berbegall, del CEIP Verge dels Desamparats, llegiran la seua carta. A més, Ses Majestats dirigiran unes paraules als xiquets i xiquetes d’Oliva amb la que es pretén deixar una impremta mediambiental en ells. 

Yolanda Navarro ha agraït a tots els tècnics municipals, associacions i fundacions que hagen col·laborat i apostat per una cavalcada més original i medi ambiental. A més, ha volgut convidar a tots els veïns i veïnes d’Oliva a gaudir d’una nit màgica. 

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *