foradia pressupostparticipatiualcoi

El Betlem de Carmelites rep homenatge a Camilo Sesto

En dues sessions, demà dijous, 19 de desembre

Imatge d’arxiu del Betlem de Carmelites

El Betlem de Carmelites naix l’any 1994 per tal de celebrar a l’escola l’arribada del Nadal. Aquest any fan 25 anys de teatre a l’escola i són moltes les generacions d’actors i actrius les que han passat pels seus escenaris.

En aquesta ocasió, és un text escrit per ells. Així naix la seua particular visió del naixement de Jesús, en la que apareixen els personatges i escenes tradicionals: Maria, Josep, els àngels, pastors, llavadores, forneres, posaders, els Reis, Herodes… També d’altres que s’hi han colat i que canvien cada any: el caganer, el sereno, les modistes que li van fer el boato al capità moro, Galileo Galilei, uns turistes, dos reporters de la televisió valenciana, uns obrers…

Aquests personatges i els petits (o no tant) anacronismes posen el toc d’humor a l’obra, que pretenem que agrade tant a menuts com a grans. “Enguany hem volgut dedicar-li un xicotet homenatge a dues germanes carmelites i a Camilo Sesto, que es troben en el seu camí al Cel. Camilo en cap moment diu qui és però parla amb les lletres de les seues cançons i, de vegades, fins i tot les canta. Junts, es colen en totes les escenes fins que arriben a Betlem i ell li ofereix al xiquet el que millor sap fer: una cançó de bressol i un poema d’amor“. “Desitgem així posar la nostra humil aportació i la nostra estima en reconeixement a Camilo Sesto. Cal apuntar que volem invitar a les nostres representacions a les autoritats i als familiars i fans de Camilo Sesto.

ESPECTACLE

Betlem a càrrec de les alumnes i els alumnes de E. Primaria.

SESSIONS

1ª sessió – dijous 19 a les 15:45 h.
2ª sessió – dijous 19 a les 19:00 h.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *