foradia mediambient

La família de Muro ens parla de la il·lusió de viure el Nadal

• Com no pot ser d’altra manera, totes tenen moltes il·lusions que arribe el Nadal, i en especial les xiquetes, que ja tenen pensats inclús els regals

El Mercat de Nadal alcoià ha tingut lloc a La Glorieta. Cinc dies carregats d’actes i activitats per a gran i xiquets.

Danses per part del grup El Carrascal, contacontes nadalenc per part de La Bruixa de Xocolata, dolçainers i tabalerets de La Degollà, una xocolatada popular, una flashmob nadalenca per part de l’Associació D3 jovens, nadaletes a càrrec del Cor de Gospel d’Alcoi. L’actuació de Pep Botifarra, jocs per a xiquets…

Tot comptant amb els productes de més de vint entitats comercials locals, entre els quals destaquen productes artesans típics del territori.

Un espai propici per a preguntar als nostres veïns i veïnes com viuen el Nadal.

Ens trobem amb aquesta entranyable família de Muro, xiquetes de la qual s’ho estan passant de meravella jugant a la ludoteca del Mercat de Nadal d’Alcoi. Com no pot ser d’altra manera, totes tenen moltes il·lusions que arribe el Nadal, i en especial les xiquetes, que ja tenen pensats inclús els regals que demanaran als Reis. De fet ja estan elaborant la carta per a llançar a La Burreta.

Són diversos els elements que els agraden del Nadal Alcoià, un d’ells és el Tirisiti, representació que ja han vist i de la qual mai es cansen. Enguany volen anar a veure el Campament Reial, però com que les places són limitades i és tanta la gent que ho visita, més de 7.000, tenen dubtes sobre si ho podran veure finalment.

Font: Rodrigo Paños./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *