foradia subscriutegrat

Gandia ja té el seu propi joc de taula

"El joc de Gandia" pretén reivindicar i impulsar el comerç local al temps que es destaquen els edificis i símbols més singulars de la ciutat


L’edil de Polítiques Econòmiques, Indústria i Comerç de Gandia, Ferran Martínez, ha comparegut en roda de premsa per presentar “El Joc de Gandia”.

“El Joc de Gandia” és un joc de taula a l’estil del Monopoly dissenyat donar a conéixer els comerços locals i els edificis singulars de la ciutat. En ell, poden participar de 2 a 6 persones de totes les edats. Tal com ha destacat Ferran Martínez, la iniciativa ha estat promoguda per l’empresa TConecta i ha comptat amb la col·laboració de les associacions de comerciants de la ciutat. “Des del consistori hem donat suport a aquesta mesura que busca impulsar i donar a conéixer els comerços de Gandia. És una proposta innovadora i creativa. Estem convençuts que tindrà una bona acollida“.

Diego Gutiérrez ha explicat que aquest projecte ja s’ha realitzat en altres ciutats com Castelló i Vila-real. “El que hem fet juntament amb les associacions és buscar comerços representatius de la ciutat de diversos àmbits. Ens hem donat molta pressa per acabar-lo i que els clients ho puguen adquirir com a regal en aquest Nadal“.

Gutiérrez també ha explicat que les “targetes Sorpresa” del joc representen els edificis més emblemàtics de Gandia: “volíem donar-li també un al·licient cultural“, va explicar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *