foradia elgrat

Ibi tanca l’entrada del Barranc dels Molins a l’accés de vehicles

És una àrea sense eixida que genera molèsties als senderistes i dificulta les tasques de rescat en cas d'emergències

Des d’aquest dijous, i de manera definitiva, no es podrà circular ni estacionar en la zona d’accés al preparc natural de la Font Roja.

L’àrea de Medi ambient de l’Ajuntament d’Ibi ha hagut de prendre mesures de seguretat davant la gran quantitat de vehicles que aparquen en l’entrada del paratge natural del Barranc dels Molins, per la qual cosa ha decidit el tancament a la circulació i aparcament de la mateixa a partir d’avui, dia 19 de desembre.

És una àrea sense eixida que genera molèsties als senderistes i dificulta les tasques de rescat en cas d’emergències. Es tracta de l’accés natural des d’Ibi al parc natural de la Font Roja i després d’estudiar-lo molt, exposar-lo en el Consell de Medi Ambient Municipal i després de reunions mantingudes amb els responsables del Parc Natural de la Font Roja s’ha decidit tancar al pas de vehicles, excepte vehicles autoritzats i veïns. Es posaran pilons i cartelleria informativa sobre l’ús de l’àrea amb normes i amb les diferents senderes que per allí discorren.

Les persones que desitgen arribar amb cotxe fins a llocs pròxims al Barranc dels Molins podran continuar fent-lo aparcant, per exemple, en l’antiga pescateria (Avda Riu Els Caixes) o Parc les Hortes per a arribar caminant per los Lavaderos i el Molí de Paper, o bé estacionant enfront de l’empresa CLR.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *